CONCEPT

STIJL No7 bedenkt en realiseert concepten. Dit kunnen onder andere maatschappelijk verantwoorde concepten zijn, maar ook  ideeën die spraakmakend zijn en waarvan wij denken dat het aanslaat bij de doelgroep.


 

Proud Project

Proud Project is een concept dat door STIJL No7 bedacht en ontwikkeld is en waar het boek PROUD een onderdeel van is. Het boek zal tot standkomen middels sponsoring en 'Proud'funding vanuit het bedrijfsleven.

proud pag

Bernadette Zevenhuizen en fotograaf Jakob Drenth zijn de initiatiefnemers van het fotoboek PROUD. Een ode aan de zilveren generatie en PR voor OUDeren. Samen met Ellen Smit interview en Astrid Janssen art direction hebben zij 30 portretten gemaakt van 70+ vrouwen die inspireren, wijsheid en rust uitstralen, volop in het leven staan en een voorbeeld zijn voor de jonge generatie.

30 prachtige interviews en portretten die kracht, wijsheid, ervaring en trots laten zien. Met dit fotoboek wil Bernadette Zevenhuizen de ouderen positief op de kaart zetten door hun belang en inbreng te benadrukken en de generatiekloof te dichten of kleiner te maken.

Ramses Shaffy Huis

Een huis voor oudere kunstenaars en artiesten in de drukte van Amsterdam. Een kleinschalige, kunstzinnige woonzorg groep. Een artistieke inpirerende omgeving waarin de bewoners het leven zoals ze gewend zijn voortzetten. Ouderen zijn de bewoners, jongeren hebben er hun podium. Een ontmoetingsplek om passies te delen en gedachten uit te wisselen over kunst, cultuur, muziek en theater.

Het Ramses Shaffy Huis concept is ontwikkeld door Ed Cools en Liesbeth List in samenwerking met Bernadette Zevenhuizen van STIJL No7

portier6

 

 

Contact Us