Wie we zijn

STIJL No7 is opgericht door Bernadette Zevenhuizen en Jakob Drenth. Twee gedreven mensen, twee creatieve geesten maar ieder met zijn eigen discipline, ervaring en netwerk. De passie voor beeld, art & culture en het communicatievak maakt dat wij ’met stijl’ en gevoel voor esthetiek te werk gaan.

Bernadette Zevenhuizen

Het ‘reclamemeisje’ dat het hele traject van assistent art director, traffic-, produktie-, en accountmanager tot conceptdenker in de reclame-, marketing en uitgeverswereld heeft doorlopen en uiteindelijk de stap heeft gezet naar brutaal maar stijlvol ondernemen. De combinatie van een ondernemende geest, mensenkennis en liefde voor kunst, cultuur en design komen dan ook goed van pas in de bemiddeling tussen opdrachtgever en creatie.

Jakob Drenth

Fotograaf en voormalig interatonaal model regisseert en coördineert ism Bernadette Zevenhuizen de fotografie- en filmproducties. Door scherp en gefocussed door de lens te kijken en kritisch waar te nemen – met als resultaat het perfecte plaatje – is illustrerend voor de wijze waarop wij werken.

STIJL is een samenstelling van artistieke elementen die samen een manier uitdrukken en vormen die kenmerkend zijn voor een bepaalde periode, volk of individu

Contact Us